Söpöysnäyttelyt 26.03.2016

Tervetuloa osallistumaan Amoriinissa järjestettäviin leikkimielisiin söpöysnäyttelyihin 26.03.2016! Tapahtuman vastuuhenkilönä toimii Melina (VRL-11408) ja kilpailijat asetetaan paremmuusjärjestykseen tuomarin henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti. Sijoittuneet saavat lyhyet kommentit luokasta sivuilleen lisättäväksi. Osallistuthan viimeistään 20.3.2016!

Säännöt ja rajoitukset

- Luokkiin otetaan 10 osallistujaa.
- Yhdeltä omistajalta enintään 1 hevonen/luokka ja 3 hevosta/kisat.
- Hevosella on oltava sivuillaan vähintään yksi kuva (pääkuva riittää).

Osallistuminen

Osallistumiset sähköpostitse otsikolla Söpöysnäyttelyt, muodossa:

Luokka
Esittäjä - <*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen nimi tai lempinimi<*/a> (Poista tähdet!)

Luokat

1. Hevos- ja ponitammat (10/10) TT
2. Hevos- ja poniorit (10/10) TT
3. Hevos- ja poniruunat (10/10) TT

Tulokset

1. Hevos- ja ponitammat
1. Cynoria - Fanni
Pieni ja söpö Fanni vei tuomarin sydämen ensisilmäyksellä! Unelmaponimainen luonnekuvaus lisäsi tamman viehätysvoimaa entisestään, sillä tuomari on heikkona kermakaramelleihin ja suuriin bambisilmiin. Ylivoimainen luokkavoittaja!

2. Cecilie - Dream's Candy Eater
Pienillä poneilla oli tänään onnenpäivä, sillä myös Candy vetosi suloisuudellaan tuomarin pehmeään puoleen. Suurisilmäinen tukkajumalatar osoittautui kuitenkin lyhyen tutustumisen jälkeen hulvattomaksi, murisevaksi ruohonleikkuriksi, joka ei vähentänyt tamman pisteitä vähääkään! Päinvastoin!

3. Veera - Hirttivaaran Lumikukka
Myös Lumikukka nousi sijoituksille, sillä tamma vetosi tuomariin luokan ainoana piirrettynä hurmaavalla nimellään ja symppiksellä ulkomuodollaan. Ehdotonta plussaa monipuolisesta, itsepiirretystä kuvagalleriasta!

4. Cirus - Talvikaira
5. Sinte - Metsälammen Girada
6. Ireth - Lilja
7. Nicky - Ramona ABG
8. annika n - Suklaarohmu
9. Sylvester - Tiilikan Nelli-Noora
10. Laura - Anopinkauhu

***

2. Hevos- ja poniorit
Luokka oli niin tasainen, että sijoittuneita oli lähes mahdoton valita. Jokaiselle osallistujalle jaetaan näin ollen kunniamaininta ja paljon porkkanoita lopullisesta sijoituksesta huolimatta!

1. Sinte - Metsälammen Nastarengas
Metsälammen Nastarengas - voiko tämän nimisestä hevosesta nyt ylipäätään olla tykkäämättä? Kiva nimi ja syötävän suloiset varsakuvat sinetöivät Nastan luokkavoiton. Onnea voittajalle!

2. Cynoria - Jörö
Pieni, pörröinen ponipappa-Jörö luikerteli myös nopeasti tuomarin sydämeen. Viittaus hevoshullun Polleen luonnekuvauksessa varmisti Jörön hyvän sijoituksen, sillä maininnasta ropisi hurjasti nostalgiapisteitä. Hevoshullu rulez! - vai miten se meni?

3. Nicky - Cheesley BUD
Jos kyseessä olisi ollut komeuskilpailu, Leo oltaisiin kruunattu kiistattomana kuninkaana. Pikkuponit ja varsat kipittivät tällä kertaa edelle, mutta katsokaa nyt tuota jumalaista ulkomuotoa! Kerta kaikkiaan upea hevonen!

4. Iina - Forrest Jr
5. Sylvester - Kirveltäjän Jali
6. Veera - Virmalan Nuutti
7. Cecilie - Spirit Of Golden Eagle
8. Ireth - Chino
9. annika n - Kanervarannan Aamuhuurre
10. Julia - Kadotettu Kuutamokuje

***

3. Hevos- ja poniruunat
1. Ireth - Mussu
Voihan Mussu! Kun tämä maailman suloisin irlannincobruuna käveli vastaan, oli luokkavoittaja selvillä! Kivan värityksen lisäksi hevosessa kolahti aivan kaikki. Siispä hurjasti onnea voittajalle!

2. Cynoria - Wellu
Kirjavat hevoset pärjäsivät tämän päivän ruunaluokassa, sillä myös Wellu vei tuomarin sydämen välittömästi. Tämä "tuntematon ruuna" sai tuomarin lapsuusajan unelmat heräämään henkiin ja herätti taas haaveet omasta unelmahevosesta. Pusuja Wellulle!

3. Iina - Venicegrey
Ihana Vertti vetosi tuomariin kivalla värityksellään ja monipuolisella kuvagalleriallaan. Kyseessä on selvästi panostettu hevonen!

4. Milja - Sisu
5. Otterley - Tibenzo Z
6. Cecilie - Orzel
7. Nicky - Formula Yemn
8. Sylvester - Tiketitok

hyl. Meuritan - Meren Nuutti (sivuilla ei mainintaa ruunauksesta)
hyl. Pierre - Stacksa (sivuilla ei mainintaa ruunauksesta)

Ulkoasu © M Layouts | Kuva © Sani