Runoratsut
etusivumiljöötammatoritkasvatus
Saariston suomalaisia suurella sydämellä

Runoratsujen tarina alkoi lokakuussa 2014, jolloin perustin tallin majoittaakseeni kolme kisaponiani saman katon alle. Innostus kisaamiseen, kasvattamiseen ja laatuarvosteluihin kasvoi kuitenkin päivä päivältä, ja niin tavoitteellinen hevoslaumakin alkoi vähitellen kasvaa. Parin poniostoksen jälkeen talliin muutti ensimmäinen suomenhevostamma, jonka innoittamana tallin toiminta alkoi pian muuttua toisenlaiseen suuntaan.

Runsaat kolme vuotta myöhemmin Runoratsuihin on syntynyt yli 200 suomenhevoskasvattia, ja tässä ajassa tallin omiakin kasvatteja on alkanut näkyä laatuarvosteluissa enenevissä määrin. Ponit ovat jääneet taka-alalle. Tänä päivänä Runoratsut tunnistaakin laadukkaista, glitterissä pyöritellyistä suomenhevosista, jotka valtaavat vielä jonain päivänä maailman. Tai sitten ei. Ennen kaikkea meidät tunnetaan kai ihan tavallisena, koulupainotteisten suomenhevosten kasvattajana.

Runoratsujen kuvitteellinen talliympäristö sijaitsee Varsinais-Suomen saaristossa; kivenheiton päässä Ekholmien kotitilasta Runorannasta, ja näin ollen perhe seikkailee runoratsujenkin päiväkirjoissa viikoittain. Laatishuuruista huolimatta Runossa elellään päivä kerrallaan oman fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Haluamme tarjota hevosille ennen kaikkea välittävän ja elinikäisen kodin - palkinnot ovat vaan niin kivoja, että ne tulevat kaupan päälle.

Melina Ekholm

VRL-11408 ☆ talliposti@runorodeo.net


☆ Runoratsut (RUNO3856) on Virtuaalisen ratsastajainliiton hyväksymä siittola. Peukuta?

☆ Runoratsut on palkittu Kahden tähden kouluhevoskasvattajana ja A-luokan suomenhevoskasvattajana!

☆ Suosittelemme:: Villahaka (y-työ) :: Vuorna :: Haavelaakso :: Vanima :: Kaunovaara :: Jukola :: Mörkövaara


© Runoratsut :: Tämä on virtuaalitalli/ virtuaalihevonen
Tausta © Pixabay, Otsikon kuvat © VRL-01811 & scirlin