Tervetuloa Varsinais-Suomen saaristoon!

Runoranta on vuonna 2011 perustettu virtuaalinen pientalli Varsinais-Suomen saaristossa. Ensimmäiset kolme vuotta talli kantoi nimeä Elyse, mutta marraskuussa 2014 tallin omistajaperhe tuli siihen tulokseen, että suomalaisella ponitallilla täytyy olla myös suomalainen nimi. Nimenmuutoksen myötä mikään ei kuitenkaan muuttunut, ja sekä toiminta että omistaja pysyivät ennallaan.

Runorannan historiaan on mahtunut monenlaista. Ehdimme toimia vuonna 2012 noin vuoden ajan ratsastuskouluna, jolloin toimintaamme kuuluivat niin eri tasoiset tunnit, hoitajat kuin aktiivinen yksityistoiminta. Vuoden 2013 tienoilla talli palasi kuitenkin alkuperäisille juurilleen pienenä ponitallina, sillä päätallina toiminut rakennus jouduttiin purkamaan laajojen homevaurioiden vuoksi. Tuntikäytössä olleet hevoset myytiin eteenpäin ja tilalle jäi asumaan vain muutama perheen oma poni vastikään valmistuneeseen pihattoon. Heinäkuussa 2015 myös yksityistoiminta lakkautettiin ja viisipaikkainen talli ehti seistä hetken tyhjillään, kunnes talli otettiin jälleen käyttöön alkuvuodesta 2016 Ekholmin perheen omaan käyttöön.

Tätä nykyä Ekholmien kotitilana toimiva Runoranta tarjoaakin siis kodin enää perheen omille harrasteponeille. Tallilla ei järjestetä enää aktiivisesti ulkopuolisille suunnattua toimintaa, vaan Runorannan toiminta painottuu lähinnä rentoon kotoiluun ja parhaaseen sesonkiaikaan järjestettäviin hääkuljetuksiin. Ovemme ovat aina avoinna aitoa maaseutumaisemaa kaipaaville vierailijoille.

Terveisin, Melina Ekholm

Yhteystiedot
Melina Ekholm, VRL-11408
talliposti@runorodeo.net

Ekholmien muut tallit
Runoratsut - tavoitteellista suomenhevoskasvatusta

Muita linkkejä
» Nostalgisia tekstejä ja valokuvia Runorannan taipaleelta.
Suosittelemme
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi
Tallin nimi

Yhteistyössä
Harrastetalli Jukola

Äänestä meitä VRL:on tallilistalla ♥


Ulkoasu © NM. | Lue lisää tallin tekijänoikeuksista
Virtuaalitalli / Virtuaalihevonen