Runoranta (Elyse)

Tasapainotunti 18.2.15 Maastoretki 24.1.15 Estekisat 13.12.14
Paketin metsästys Pikkujoulut 2014 Kevättalkoot 2013 Pikkujoulut 2012
Kuukauden hoitaja Kirjoita 10 tarinaa Kirjoita 5 tarinaa Kirjoita 1 tarina


~ ~ ~

Cecilia Blankley, tutummin Cee, on Viivin yksinhuoltajaäiti. Cee on puoliksi suomalainen ja puoliksi englantilainen ja on ikänsä työskennellyt hevosten parissa. Elämäniloinen, sporttinen, kolmissakymmenissä oleva trendikäs vaaleaverikkö. Tykkää panostaa ulkonäköönsä ja hevostensa varusteisiin. Hoitaa ja lellii hevosiaan sydämensä pohjasta ja etsii yhä elämänsä miestä. Cee omistaa myös mustan, sekarotuisen Audrey-koiran, joka tulee toisinaan mukaan tallille.


~ ~ ~

Vivienne Blankley, lempinimeltään Viivi, on suloinen, mutta räväkkä tummahiuksinen, kohta kymmenvuotias tyttö. Viivi on hyvin tempperamenttinen, sillä pikkutytön isä on Ceen italialainen ex-mies. Omistaa oman shetlanninponin, jonka kanssa yrittää kovasti opetella ratsastuksen saloja. Tahtoo isona esteratsastajaksi.


~ ~ ~

"Olen Lisa Laukkanen, 30-vuotias kahden lapsen äiti ja onnellisesti myös aviovaimo. Minulla on pitkät milloin minkäkin väriset hiukset, pari lävistystä naamassa ja paljon puhtia hevosteluun ja perheen arjen pyörittämiseen. Luonteeltani olen hieman ikiteini, huumorintajuinen ja ahkera olen ollut pienestä saakka. Hevosmaailmassa olen pyörinyt ihan pienestä natiaisesta asti, kun isä minut 3-vuotiaana hevosen selkään nosti."


~ ~ ~

Ruskon hoitaja - "Olen Jenni Huhtala, 16-vuotias punapää, ja kokemusta hevosista minulta löytyy 7 vuotta. Tallilla pidän pitkät, punaiseksi värjätyt hiukseni yleensä pään päällä nutturalla, tai korkealla poninhännällä. Pukeudun yleensä huppareihin, college/ratsastushousuihin sekä Hain punaisiin kumisaappaisiin. Ruskon valitsin sen ihanan luonteen takia."


~ ~ ~

Uunon hoitaja - "Olen Greta Mäkelä. Olen 12 vuotta vanha, 141cm pitkä, musta hiuksinen ruskeilla silmillä. Kokemusta hevosista löytyy 6 vuotta. Pidän tallilla hiuksiani poninhännällä. Minulla on ruskea takki ja punaiset housut."


~ ~ ~